کد مطلب: 226506
دلبستگي به آمريکا مهم‌ترين خطر کنوني انقلاب اسلامي
تاریخ انتشار : 1395/07/10 08:34:33
نمایش : 1018
نماينده ولي فقيه در سپاه پاسداران انقلاب اسلامي گفت: تمايل به پيوند با آمريکا خطرناک‌ترين مسأله امروز است، متأسفانه شاهد حرکت خزنده‌اي در راستاي هزينه کردن عمق استراتژيک ايران با به راه‌اندازي برجام 2 و 3 هستيم.
به گزارش پايگاه خبري تحليلي پيرغار، حجت‌الاسلام‌ علي سعيدي در گلستان شهداي اصفهان در جمع کارکنان يگان‌هاي سپاه صاحب‌الزمان استان اصفهان اظهار کرد: آگاهي از اتفاقات زمان موجب جلوگيري از شبيخون دشمن خواهد شد و عدم توجه به ظرافت‌ها در جامعه انقلابي اساس عقب‌افتادگي انقلاب اسلامي را فراهم خواهد کرد.

وي در ادامه با اشاره به توصيه‌هاي مقام معظم رهبري به صورت مستمر افزود: رهبر معظم انقلاب هميشه بر لزوم شناخت از ظرافت‌هاي جنگ نرم، ماهيت آن، بازسازي دروني قدرت، استحکام نظام و شيوه‌هاي استکبار ستيزي تأکيد دارند.

نماينده ولي فقيه در سپاه پاسداران انقلاب اسلامي با مذموم دانستن اقتصاد عاريتي گفت: تأکيد بر اقتصاد مقاومتي از سوي رهبر معظم انقلاب به دليل دلباختگي برخي در درون کشور به اقتصاد عاريتي است.

سعيدي همچنين به مسأله نفوذ اشاره کرد و بيان داشت: تغيير نگرش مسؤولان و جامعه و دل بستن به شيطان بزرگ زمينه‌هاي نفوذ در کشور را فراهم مي‌کند و بايد به آن توجه ويژه داشت.

* دشمن به دنبال تحريف شخصيت امام راحل است

وي يکي ديگر از مصداق‌هاي نفوذ و تضعيف انقلاب را تقدس زدايي از شخصيت امام راحل و تحريف افکار و انديشه‌هاي ايشان دانست و گفت: اين نشان مي‌دهد برخي در داخل کشور با جريان انقلابي‌گري و ايستادگي در برابر آمريکا مشکل دارند.

نماينده ولي فقيه در سپاه پاسداران انقلاب اسلامي يکي از مشکلات عمده انقلاب را فاصله گرفتن برخي مسؤولان از اصول انقلاب و تغيير موضع آنان دانست و افزود: جهاد کبير به معناي عدم اطاعت از دشمن در هر دوره زماني و مبارزه با دشمن از نظر اقتصادي، فکري و فرهنگي با همه توان است.

سعيدي اذعان کرد: استکبار جهاني در همه حال به فکر استحاله و تغيير ماهيت حقوقي نظام است و قصد آنان خالي کردن نظام از ارزش‌ها و اصول واقعي آن است تا نظام از استکبار ستيزي فاصله بگيرد.

وي با اشاره به فروپاشي شوروي مطرح کرد: تغيير در باور جامعه و تغيير در مجلس زمينه فروپاشي شوروي را فراهم کرد.

* دوقطبي‌سازي جامعه به مثابه ترفند جديد دشمن

نماينده ولي فقيه در سپاه پاسداران انقلاب اسلامي دو قطبي سازي جامعه را ديگر ترفند دشمن خواند و تصريح کرد:  آنان قصد دارند اصولگرا و اصلاح طلب را به گروه‌هاي موافق و مخالف نظام اسلامي تبديل کنند و اختلافات سليقه‌اي در نظام را به اختلاف عليه نظام تبديل کنند.

سعيدي در ادامه به فتنه شيعه لندني اشاره کرد و افزود: اين روزها تلاش برخي با پول بيت‌المال و استفاده از نام يک مرجع تقليد در راستاي ضربه زدن به اسلام متمرکز شده‌اند.

وي موضوع عاشورا را موضوعي مملو از محتواي انقلابي‌گري توصيف کرد و گفت: مفهوم عاشورا و زيارت عاشورا سراسر انقلابي‌گري است و اين روزها برخي تلاش دارند از مطرح کردن صحبت‌هاي سياسي و انقلابي در مجالس امام حسين(ع) جلوگيري کنند.

* دلبستگي به آمريکا مهم‌ترين خطر کنوني انقلاب

نماينده ولي فقيه در سپاه پاسداران انقلاب اسلامي تاکيد کرد: تمايل به پيوند با آمريکا خطرناک‌ترين مسأله امروز است، متأسفانه شاهد حرکت خزنده‌اي در راستاي هزينه کردن عمق استراتژيک ايران با به راه‌اندازي برجام 2 و 3 هستيم.

سعيدي در ادامه تصريح کرد: امروز شاهد هستيم بلايي که بر سر آقاي کديور و سروش آمد دامن‌گير برخي سياسيون و روحانيون شده است.

وي در پايان کنار گذاشتن توان نظامي براي رسيدن به پيشرفت اقتصادي را خطرناک توصيف کرد و اعلام داشت: آن چيزي که توانست خطر سايه جنگ را برطرف کند لبخند ديپلمات‌ها نبود بلکه غرش موشک‌ها بود.

منبع:افکار

 
 
 
ارسال کننده
ایمیل
متن
 
شهرستان فارسان در یک نگاه
شهرستان فارسان در يک نگاه

خبرنگار افتخاري
خبرنگار افتخاري

آخرین اخبار
اوقات شرعی
google-site-verification: google054e38c35cf8130e.html google-site-verification=sPj_hjYMRDoKJmOQLGUNeid6DIg-zSG0-75uW2xncr8 google-site-verification: google054e38c35cf8130e.html